Despre noi

     Super Dent Distribution (SDD Romania) este o firma de distributie infiintata in anul 2006 de catre Domnul Doctor Acatrinei Bogdan, care din dorinta de a incerca produse noi si inovative de pe piata internationala, a inceput sa colaboreze cu diversi furnizori, testandu-le in propria clinica Super Dent 92. Fiind multumit de aceste produse inovative a inceput sa le recomande si colegilor, medici stomatologi, luand astfel nastere firma Super Dent Distribution, cu sloganul “De medici, pentru medici”, firma care este intr-o continua expansiune si se dedica unui serviciu cat mai bun   prestat clientilor: doctorii dentisti si tehnicienii dentari.

Colaboram foarte bine si cu succes cu urmatorii producatori si furnizori: WAM France, DIO, Triodent, Woodpecker, Lambda Scientifica, Hahnenkratt, EDS, Trinon, etc.

Politica noastra de import si distributie este urmatoarea: avem o clinica dentara pe trei nivele si cu sala de curs (www.super-dent.ro). Inainte de a distribui un produs, il testam in clinica noastra, apoi il recomandam colegilor nostri medici din toata tara, atat online prin intermediul site-ului nostru, prin agentii nostrii de vanzari, cat si participand si la targuri si expozitii.

De asemenea, Super Dent Distribution organizeaza cursuri atat in sala de curs a clinicii noastre, cat si in cadrul altor manifestatii de profil din Romania.