Laser D5-DIODE

0 Lei
Fără TVA: 0 Lei
Producător: Lambda Scientifica
Cod produs: D5Diode
Disponibilitate: La comanda
Etichete: Laser D5-DIODE

Easy to Use

Endodontie: energie laser, folosita in proceduri de canal radicular, prezinta multe avantaje. Reduce cantitatea de microorganisme din canal. Indeparteaza stratul de organisme si substanta dentara si topeste si resolidifica dentina pentru a inchide deschiderile tubulare. Doctor Smile Erbium Laser foloseste energie, aer si apa pentru a lucra fara contact sau vibratii.

Practical employ
Periodontie: un instrument bactericid foarte eficient, laserul asista in procedurile de detartraj, reducand pungile parodontale si aducand tesutul la . fibra de laser subtire permite operatia cu durere redusa in pungile parodontale.


Several Accessories
Chirurgie: in majoritatea cazurilor, operatiile laser pot fi executate fara anestezie cu sangerari reduse si recuperare post-operatorie mai rapida.

Training Support
Terapie: laserele pot fi benefice si cand sunt folosite in vindecarea altor probleme, precum herpesul, afte, terapie TMJ, precum si biostimularea si terapie analgezica.

Workstation
Albire: laserul indeparteaza petele si ingalbenirea eficient si restaureaza albul natural al dintilor. Datorita pieselor de mana speciale (pentru zone mari sau mici) operatiile devin precise si rapide.

Wide range of accessories:
Doctor Smile D5 este dotat cu un set complet de accesorii, ce il fac potrivit pentru mai multe proceduri dentale: de la piesa de mana specifica pentru endodontie, periodontie si chirurgie pana la piesele folosite pentru albirea dentara in zone mari sau mici.

Laser Whitening System:
Doctor Smile LWS este un gel rosu pigmentat creat special pentru albirea cu laser, aducand rezultate uimitoare.

Service & training:
Doctor Smile isi sustine clientii nu numai cu materiale promotionale la zi, dar organizeaza cursuri de formare teoretica si practica, cu experti bine pregatiti.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun