Laser PLUSER DENTAL

0 Lei
Fără TVA: 0 Lei
Producător: Lambda Scientifica
Cod produs: LAEDD001.1
Disponibilitate: La comanda
Etichete: Laser, PLUSER, DENTAL

Doctor Smile erbium laser creste satisfactia atat a dentistului cat si a pacientului, imbunatateste practica de lucru si stimuleaza cresterea practicii dentare fara risc. Destinat pentru profesionistul care doreste sa sporeasca confortul pacientilor, asigurand mai putina iritatie, mai putina durere, operatii si recuperari rapide.
Doctor Smile Erbium Laser foloseste energie, aer si apa pentru a lucra fara contact sau vibratie.
Laser pentru toate tipurile de tesut
Laserul Pluser este un instrument remarcabil pentru practica dentara cu capacitati clinice extraordinare, de la taierea testutului dur, chirurgie osoasa si proceduri de gestionare a tesutului moale.
Creste competenta clinicii dumneavoastra
In sectorul de stomatologie laser a realizat rezultate extraordinare, oferind numeroase beneficii clinicii, cu mai putine riscuri sau probleme pentru pacienti.
 Discomfort, durere si inconveniente minime pentru pacient
 Mai putin timp petrecut in scaun, utilizarea mai putina a anestezicului, timp de vindecare mai scurt
 Efectuati proceduri de zi cu zi si refuzati mai putine proceduri
 Cresterea si diferentierea fata de alte clinici
 Obtineti professionalism crescut pentru tot personalul

Caracteristici inovatoare
PLUSER  Laser este bazat este bazat pe Multiple Square Pulse, ce potriveste energia selectiv in timp ce laserul este in functiune. Acest lucru asigura ca sistemul Pluser este la cea mai inalta fiabilitate si durabilitate in conformitate cu standardele medicale. Are marele avantaj ca tratamentul laser poate fi folosit atat pentru proceduri dentare cat si dermatologice.
Alte lasere erbium nu pot face acest lucru fara a cauza leziuni termale zonei inconjuratoare. Asigura cea mai mare siguranta cu riscuri reduse

Software
Prin intermediul interfatei touch utilizatorul poate ajusta cu usurinta parametri sistemului conform nevoilor lui. O lista completa de parametri de tratament presetati si un ghid de navigatie incorporate vor ghida cu grija operatorul pentru a realiza un numar mare de operatii, tratand atat testuturile moi cat si cele dure cu eficienta sporita.

Disponibil la comanda.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun